OVER ONSVan Herp Afbouw is een jong, dynamisch bedrijf, dat staat voor kwaliteit en waar u als klant centraal staat. Zo hebben we ons gespecialiseerd in tegel, stuc, schilder en behangwerkzaamheden. 

Wij bieden u de mogelijkheid om al uw diensten in en rond uw huis te realiseren, van verbouwen van uw badkamer tot aan het schilderwerk van uw dakkapel. Wij maken gebruik van de nieuwste gereedschappen en materialen om uw klus zo netjes en snel te kunnen realiseren. Daarnaast beschikken we over een breed netwerk aan vakmensen en leveranciers zodat we uw droomproject realiteit kunnen maken.

Onze visie is ontstaan uit de vele ongemakken waarmee consumenten te maken krijgen. Meerdere aannemers, meerdere mensen in uw woning en meerdere aanspreekpunten. Wat ons onderscheid is dat wij 1 aanspreekpunt zijn. 

Onze werkwijze is gericht op persoonlijke en professioneel benadering. Een goede begeleiding tijdens het uitvoeren van een opdracht wordt voorafgegaan met een oriënterend gesprek waarin ideeën, wensen en het plan van aanpak wordt besproken. Deze afspraken worden uitgewerkt in een gedetailleerde, duidelijke offerte, zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Neem contact met ons op